8 Mart 2012 Perşembe

Kuşlara devam


Bu obje Ece'nin yeniçizimi. Açıkçası benim de en sevdiğim kuş figürü oldu. Çünkü üzerinde oynamak, birşeyler yaratmak, tasarlamak kolay bir kuş. Üç kanat takıp bitirmiyorsunuz işi yani :) Bence çok da tutulacak bu kuş :)

Bu arada atölyede adım kuşum Seden oldu hihihi. Üst üste kuş boyayınca haliyle :) İşte bu kuşa da ilk başladığımda projesi tamamen farklıydı ama bitirene kadar şekilden şekile girdi ki bence son şekil de güzel oldu hani :) Ece ve Buket'in atölyeye gelip kuşu gördüklerindeki tepkilerini de asla unutmayacağım bu arada :)))

Şimdi bundan boyamaya devam :)))) Ne olmuştum ben bir dakika bakim.... Şapkalı kedi, kuşum Seden, Tarçın :))))hergün yeni bir isim yapışıyor üstüme hehehe



10 yorum:

Unknown dedi ki...

offfffffffffff
bayildim,bayildimmmmmmm
ellerine saglik
bu tasarimi dusunup uygulamak baska bir sey.....
bencede cok sevilicek bu kus......
benim evimdeki kuslar ,gormesinler sakin.kiskanirlar
sevgili tarcin ,blogumdaki diktigim kuslari gordunuzmu?
sizi opuyorum kocaman,kocaman

u.aydin dedi ki...

ama cok guzel bunlar,ellerine saglik,sevgilerle kadinlar gunun kutlu olsun.

Unknown dedi ki...

Merhaba seden hanım yine harikalar yaratmışsınız ellerinize sağlık çok güzel olmuş.İzniniz olursa bu modeli kumaşta çalışmak istiyorum sevgiler.

bahar006 dedi ki...

Çok güzel olmuş canım, ellerine sağlık:)Sıfatların o kadar değil ki, marifetli, yaratıcı, becerikli, eskitmeci...uzar gider:))Sevgiler:)

tarchinbyseden dedi ki...

Hepinize teşekkürler arkadaşlar :) Cihancım hemen bakıyorum ;) Mehtap hay hay memnun olurum :)

Rimma dedi ki...

Птички очень красивые!!! Они мне очень нравятся. я тоже хочу себе такие.Интересно в ателье у вас можно их заказать? Кстати, Седен,вы мои комментарии на русском хорошо понимаете или лучше писать на турецком?
С 8 Марта! Счастья, здоровья, любви и творческих успехов!!!

tarchinbyseden dedi ki...

Priviet Rimma :) Ya panimayu tbye oçin haraşo no ya ni magu pisat patamuşta u minya niet kril v moyum notebook. İ ya zabivayu ruskom yazık oçin bistra i mnye grusno :) O yüzden Türkçe yazacağım şimdi :) Rimma zakaz verebilirsin. tarchintasarim@gmail.com adresimden yazışabiliriz ayrıntıları :)

nestug dedi ki...

elinize sağlık,çok güzel
sevgiler

Marifetli Cadı dedi ki...

FISTIK SEDEN bunu unutmayın amaaaa, maşallah fıstık gibi bir dünyalar güzelisin tatlım; seni tanıdığıma o kadar sevindim ki anlatamam, dünyalar benim oldu canısı yaaa, 3 gündür ayaklarım yere basmıyor sanki. Harikasın ve harikalar yaratıyorsun.......
Kucak dolusu Öpüyorum.......

tarchinbyseden dedi ki...

Canımmmmm ben de seni tanıdığıma çoook sevindim :) güler yüzünle hepimize neşe ve enerji getirdin. Ama bundan sonra hep bekliyoruz atölyeye ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...