23 Mart 2012 Cuma

işime aşığım :)


Kutu kutu penseee :) Eveeet bu kutuya gelelim... Baktım ki resimleri paylaşıp nasıl yapıldıklarından bahsetmiyorum. Gerçi bu basit bir kutu ama kısaca değineyim...

Yuvarlak bir ahşap kutu bu. Heryerini bir kat boyamam yetti, çünkü her tarafı kağıt kaplı. Kağıt kaplamak zor bir iş, malum hava kabarcığı ya da royal coat (yapıştırıcı) fazlalığı kalmaması lazım arada. Onun için bir spatul yardımı ya da bez çok iyi oluyor. Yapıştırırken bir bezle iyice havasını çıkarmak, acele etmeden sakince yapıştırmak gerek. Yapıştırma işi bitince mutlaka 2 kat royal coat atmalı.

Bu işlemden sonra üstünü süslemeye sıra geldi. Üzerindeki etiket parçalarını da kabarık olsun diye ahşaba yapıştırdım. Sonra da doğal rafya ile süsledim. Keyifli bir tasarımdı ancak aslında işe ilk başladığım zaman yapmaya başlamıştım, ancak bitti :) Yoğun öğrenci tempomızun ve siparişlerin arasında yerini ancak aldı ;)

Sevdim bu kutuyu, özellikle de kapak zeminindeki film afişlerinden oluşan scrapbook kağıdı tam benlik :)



9 yorum:

halime dedi ki...

çok şık olmuş.bende yuvarlak bir kutuyu kağıtla kaplamıştım çok uğraştırdıııı.
ellerine sağlık...

tuğçee dedi ki...

Çokkk güzell olmuşşş Sedenn ablacığımmmm .. Ellerinee sağlıkkk :))

meralhobiart dedi ki...

Harika bir çalışma olmuş ellerine sağlık arkadaşım...

ebru altin dedi ki...

çok güzel olmuş ama bu kutu, tek kelimeyle bayıldım, ellerinize sağlık...

Rimma dedi ki...

Sedencim, çok güzel oldu, harika!Bu scrap kağıtlara bayılıyorum!O kadar güzel ki. Kapaktaki kumaş kurdele de çok hoş ve şık duruyor! Ellerine sağlık canım!
P.S.İşime aşığım diye yazdın sen, çok inanıyorum,insan sevdiği işi yaparken ne kadar mutlu oluyor tahmin edebilirim) Çok şanslısın, işine aşkın hiç bitmesin, daha da büyüsün, seni hep mutlu etsin! Ve her şey istediğin gibi olsun,canım!)

Marifetli Cadı dedi ki...

sen o güzel elini değersinde harikalar yaratmazmısın be şekercim, bu arada blogun temasıda çok hoş olmuş,çok beğendim ;D

tarchinbyseden dedi ki...

çok teşekkürler arkadaşlar :) Cadıcım arada tema değişikliği güzel oluyor ;) eee ne zaman geliyorsun atölyeye? özledik valla :)

Rimmacım çok teşekkürler, hem beğenilerin hem de beni anladığın için :) Yüzyüze tanışmayı çok istediğim blog arkadaşlarımdan birisin. Birkaçı ile tanışma şansım oldu :) umarım seninle de olur ;)

Rimma dedi ki...

Sedencim,Ben de seninle tanışmak çok isterim)))Ece hanım İstanbul'a gelince, mutlaka sen de gel,o zaman mutlaka buluşacağız, tanışacağız, biraz da Rusça konuşacağız:)Ama Ankaradaki sizin güzel atölyenizi ziyaret etmek benim en büyük hayallerimden biri, gelmek çok çok istiyorum,ama oğlum hala küçük, onunla yada onu evde bırakıp gelemiyorum maalesef(Onun için şimdi seni İstanbul'a davet ediyorum, gel benim misafirim ol, çok mutlu olurum:)

tarchinbyseden dedi ki...

Anlaştık o halde Rimma :) İstanbul'da görüşmek üzere ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...