25 Ekim 2011 Salı

1 haftadır... / Pencil box for my son

İçimden yazmak gelmiyor... şehitler, depremzedeler... Televizyon'da izleyip izleyip burnumu çeke çeke... Neyse anlatmak zor, siz anlarsınız... Elim klavyeye gitmedi işte.

Yine de hayat bir şekilde devam ediyor, günlük koşturmacalar, işler, güçler, hobiler ve diğerleri...

Elbette Atölye Beyaz'da devam ediyor. O olmasa... neyse bunu düşünmeye gerek yok ;) İyi ki var Atölye Beyaz diyorum ve yeni çalışmalarımın hızla devam ettiğini de eklemek istiyorum.

En son kızıma yaptığım kutuyu yayınlamıştım burada. Ablaya çekmeceli takı kutusu yaptım, canavarıma birşey yapmazsam olur mu? Elbette olmazdı :) Onun da payına kalemlik düştü. Mumla eskitme+hamur kabartma malum :)

Sormayın bu sıralar bir telaş bir telaş... Ev bakıyoruz efendim. Bulabilirsek tabi... 1 haftadır başım döndü ev aramaktan. Bu hafta sonuna kadar bulmuş olmayı umuyorum... Ardından tadilatı falan filan... Sonrasından da taşın, yerleş... hadi hayırlısı....

Diyeceğim şu ki... Şu sıralar pek buralarda olamıyorum haliyle. Gün boyu koşturuyorum,akşam olunca bilgisayar başına oturmayı da canım istemiyor. TV karşısında ya boyuyorum ya da işliyorum ama en fazla yarım saat... Hemen gözlerim kapanmaya başlıyorum. Sakın bana tavuk demeyin ama erkenden de uyuyorum :)

Bir de grip oldum üstünüze afiyet :( boğazım acıyor, geriye akıntım var. Sürünmecelerdeyim yani anlayacağınız...

Hani diyeceğim şu ki... canım blogdaşlarım... hala hayattayım amma ve lakin bilgisayar böyle bir parça uzağımda duruyor,kalkıp yanına gidemiyorum, üşeniyorum ;)

hepinize sevgiler efenim...



4 yorum:

Dolunay -Alanayarts dedi ki...

geçmiş olsun sevgili tarchin..kalemlik şahane olmuş.kolaylıklar diliyorum...

ilktaki dedi ki...

atölye beyazdakilerin marifetlerini bilmeyen hobisever ankaralı blogcu yoktur sanırım, gerçekten şu günlerde deşarj olmak için çok ihtiyacımız var el işlerimize çünkü benim de tv izleyesim hiç yok kaldı ki bloga yazı giresim de yok...
ellerinize sağlık çok güzel olmuş hamur kabartmalı kalemliğiniz...
oğlunuz iyi günlerde kullansın :)

pasta köşesi dedi ki...

İnanmıyorum inanılmaz güzel şeyler yapıyorsunuz emeğinize sağlık...

tarchinbyseden dedi ki...

hepinize güzel yorumlarınız için çok teşekkürler :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...