13 Ağustos 2011 Cumartesi

Sandıktan çıkanlar

Bunları ne zaman işlemiştim? İnanın ben bile hatırlamıyorum... O kadar uzun zaman önceydi ve öyle güzel zamanlardı ki.. Moskova'dayken işledim ben bunları. Ama işledikten sonra neden kullanmamışım bilmiyorum. Muhtemelen ne yapacağımı bilemedim. Şimdi bunlar üzerinde biraz kafa yormalıyım :) Mesela bu midye kabukları... Fotoğraftan belli olmuyor olabilir ama bu kabukları ipek nakış kumaşı üzerine işledim. Ödemiş ipeği deniyor sanırım :) İşlemesi bir yıla yakın sürdü çünkü çok çok minik kareler halinde ve yorucu, bir o kadar da sıkıcı bir süreçti. O yüzden sık sık ara vermiştim.




Bu kız çocuğunu da hazır kit alıp işlemiştim ama kritik bir hata yapıp kumaşın çok altından başlamışım.Ama ben ona bir çare bulurum nasılsa ;) Farklı bir kumaşla desteklemeyi düşünüyorum :)
Hımm bir de bu havlu kenarları var.. Yukardakiler bir havluya monte edilmeyi bekliyorlar, aşağıdaki ise yarım kalmış... Yarım kalanla ilgilenmek lazım :)

Sandıktan başka neler çıktı neler... Çok hoş kitler çıktı mesela... Bir deeeee... Bir zamanlar www.goblenci.com adresine çocuklarımın fotoğrafını yollamıştım, onlar da bana şablon çıkarıp kit hazırlamışlardı... ohoooo yıllar oldu hala işlememi bekliyor...

Elbet onlara da sıra gelecek önümüz kış ;) Şimdi elimdekileri bitirip maymun iştahlılık yapmayayım :)






9 yorum:

bahar006 dedi ki...

Ne kadar güzeller, mis gibi naftalinli sandık kokusu buraya kadar geldi:)

Melange dedi ki...

ellerinize saglik..hepsi birbirinden güzel, ah yazik bunlar sandikta kalir mi hic? bu kadar güzel calismalari görünce (hic yapmadim ama) :) ben de heves yapiyorum,baslasam mi diye..

tarchinbyseden dedi ki...

Melange şöyle söyleyeyim, ben kanaviçeye 12-13 yılönce başladım. Moskova'ya ilk taşındığımızda vakit doldurmak için. Ben resim mezunuyum pek bilmezdim bu tür işleri. Rahmetli babaannem sağolsun tekniğini göstermişti az buçuk hatırladıklarımla başladım. Sonra da çok zevk aldım. Mutlaka dene derim ;) ama sabır gerekiyor :)

Semra Ozge Yilmaz dedi ki...

Sizin sandığınızda ne muhteşem şeyler var öyle :))) Bayıldımmm, ellerinize sağlık. Hele o kız çocuğu bitirdi beni, bende yapmak istiyorumm. Şablonu var mı acaba sizde???

tarchinbyseden dedi ki...

emra aslında şablonu yok ama çıkarması zor değil. Çıkarıp sana yollayacağım söz ;)

YETENEK-SİZİN dedi ki...

baktıkça insan ilham alıyor, çok marifetlisiniz 10 parmağınızda 10 marifet maşallah..

tarchinbyseden dedi ki...

yok o kadar değil canım utandım bakın şimdi :s :)

Semra Ozge Yilmaz dedi ki...

o kız çocuğunu bitirdim bendeee :) ama sizinki gibi muhteşem olmadı :( iplik katını biraz dar tuttum galiba beyazlıklar gözüküyor :(

http://biraz-biraz.blogspot.com/2011/10/kucuk-bir-kiz-cocugu.html

tarchinbyseden dedi ki...

Çok güzel olmuş canım eline sağlık ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...