3 Ağustos 2011 Çarşamba

Matmazel başıma ne işler açtı





Bu kiti Moskova'dan almıştım. Anamur'a gelirken de çeşit olsun diye yanımda getirdim. Dün de işlemeye başladım. Bakınca çok zor görünmüyor amaaaaa bir yerde 1 ilmeklik ufacık bir hata akşam oturup paşa paşa yaptığımın yarısından çoğunu sökmeme neden oldu :( İyi ki kumaş zarar görmedi ama tabi kitlerden çıkan iplikler normalde bile yetmiyorken ben ipliğin yarısını heba etmiş oldum... İpliklerimin içinde çok uygun renklerde vardı da yerlerine onları koydum. Kirli çıkı olmanın faydaları :)



4 yorum:

Nalan Ünal dedi ki...

Büyük bir sabırla çok büyük işlemeleri bile sıkılmadan işleyen ben, hata yapıp sökmem gereken durumlarda aynı sabrı göstermede zorlanıyorum. Sırf söküp tekrar yapmamak için elimdeki işten vazgeçtiğim çok olmuştur.:)

Hayırlısıyla başına başka bir iş gelmeden bitiriver de sen de biz de rahat edelim çünkü matmazelin bitmiş halini görmek için sabırsızlanıyorum.:))

tarchinbyseden dedi ki...

Az kaldı Nalan :) yarın eklerim buraya ;)

EMİNE ÖZTÜRK dedi ki...

çok güzel olmuş.. matmazelin zarafetine bayıldım.. hatalı nakışı sökmek, nakış yapmak kadar zevkli değil ne yazık ki.. sonuç çabana değmeiş bence.. ellerine sağlık...anamuru da çok severim.. iskeleden denize bir de benim için bakar mısın..

tarchinbyseden dedi ki...

Emine hanim yorumunuz ve begeniniz icin cok tesekkurler. Iskelede oturup Kibris'a dogru bakip dalgalarin sesini dinleyecegim sizin icin :) sevgiler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...