10 Temmuz 2014 Perşembe

veeee tatil mod: on :)



Anamur'dan herkese merhabalarrr :) Dün gece yola çıktık ve sabah sekiz sularında akdenizin en güney ucundaydık... yine :)

Bu sene tatile ihtiyaç duyduğum kadar hiç bir sene duymamıştım. Önce boynumdaki ağrı ve uzun süren (hala tam geçebilmiş değil) rahatsızlık bunu takiben kızımın üniversite hazırlığı... Eşimin de yılın yarısında bizimle olmayışı beni oldukça hırpaladı doğrusu. Tabi oğlanla da çok cebelleştim, malum o da ergenliğe girmek üzere olduğu zor bir yıldaydı. Şimdi hepsini geride bırakmış bir oh çekmişken eşimin yeniden Rusya-Petersburg'a gideceği haberiyle yeniden sil baştan olduk. Her şeyde bir hayır vardır elbet :)



Bu arada kızım beni hem mutlu etti hem gururlandırdı. Üniversite sınavı bir mazi oldu bizim için artık :) Sıralamalarını yaptık ve şimdi heyecanla bekliyoruz. Sadece 4 tercih yaptı...

Artık ayaklarımı uzatıp yüzümde güneş, burnumda denizin tuzlu kokusu dinlenme zamanı. Bu seneyi de oğlumun teog sınavı telaşı ile geçireceğim için bol bol enerji toplamalıyım :) Sık sık da Peter yolu görünüyor falımda zaten :) Bakalım daha ne sürprizler çıkacak karşımıza :)



Ama şu anda bunu düşünmüyorum. Çarpı işi malzemelerim, kitabım, mayom ve güneş gözlüğümün yeri önümüzdeki bir kaç hafta kafamı kurcalayacak tek şey olacak ;)

20140709_175922

Aaaa neredeyse unutuyordum... Yukarıdaki mutfak rafı (panosu) taze çıktı fırından :D Uzun zamandır işliyordum aslında ama çok çok yavaş ve sabırla :D Sonunda birkaç gün önce bitti. Ahşabını da boyayalı 2 hafta falan olmuştu doğruyu söylemek gerekirse :) (mum eskitme+stencil+yağlıboya eskitme) Ama ben ancak dün yola çıkmadan bir kaç saat içinde bu ikisini bir biri ile buluşturabildim. Yola çıkmadan da fotoğrafladım. Altı çerçeveli üstü raf. Mutfakta bir yere asacağım ama bakalım nereye... Yani yer bulabilecek miyim bakalım :)

20140709_175908

Üstündeki minik minyatürler de taaaaaa İspanya'dan. Uzun zamandır birşeylere monte olmayı bekliyorlardı. Sonunda yerlerini buldular. Aslında bitmiş bir panom daha var. Aslında o biteli aylar oldu ama hala minyatürlerini yerleştirmediğim için yayınlamadım. Hatta onun varlığını tam şu anda hatırladım :D

20140709_175904

İşte böyleeee... Ankara cayır cayır yana dursun biz Anamur'un sıcağında denizin tatlı serinliğine atacağım kendimi :) Arada huzurlarınıza çıkacağım ;)

20140709_175838

9 yorum:

Unknown dedi ki...

Iyi tatiller, her şey gonlünce olsun. Pano harika ellerine sağlık, sevgilerimle...

Unknown dedi ki...

Dün de söylediğim gibi pano nefis olmuş, tatil ise her bünyeye lazım. Keyifle, mutlulukla geçirin ve dinlenmiş olarak dönün inşallah :)

Unknown dedi ki...

pano harika olmuş bayıldım eline sağlık.Yaptığın herşey çok güzel eski çalışmalarını görmek için sık sık geliyorum etiketleri kaldırmışsın aradığımı bulamıyorum küçük bir sitem sana. iyi tatiller kızını da tebrik ediyorum inşallah istediği bölüme gider.sevgiler...

tarchinbyseden dedi ki...

Ruveydacim cok tesekkurler. Etiket olayi onemli demek ki bakacagim caresine ;)

tarchinbyseden dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Ahu (lavantabahcesi.com) dedi ki...

Seden'cim çok çok çokk güzel olmş ellerine sağlık, ah o minik tabaklar diyorum :)

bu arada ben sana bir e-posta yolladım, 10 gün falan olmuştur, artık kullanmadığın bir hesaba mı yolladım yoksa junk mail'e mi düştü acaba, bir de buradan hatırlatayım dedim

kocaman sevgiler

tarchinbyseden dedi ki...

Ahucum cok tesekkurler. Tarcintasarima yolladiysan epeydir kontrol etmedim eve gider gitmez kontrol edecegim

Unknown dedi ki...

gecenin bir yarisi,,,
beni benden aldi ,,,ne yazicagimi bilemedim!
harika bir is cikmis ortaya
paylastigin yazilari okumustum ama aklimda hic bir sey kalmadi,,inan
insallah gonlunuzdeki okullar olur,,
o yillari hatirliyorumda:))))
4 le carp bu yasadigini:)
genede guzel gunlermis o gunler..
sevgilerimi birakiyorum..tadini cikarirsin insallah,,

Esen Can dedi ki...

Etamini, kanaviçeyi çok seviyorum ama çok uzun zamandır bu çapta bi iş çıkaramadım :( Benimkiler gayet basit, kolaycacık işler, nefis olmuş bu pano, çok ama çok kıymetli :)
Ellerine sağlık, bir de panolarda böyle senin koyduğun gibi minik minik objeler çok sevimli duruyor. ezcümle; bayıldım :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...