31 Ağustos 2012 Cuma

Yorgun+argın+uykusuz+muykusuz ama mutlu



Evime döndüm... Bugün işe bile gittim ama gece yolculuğunun yorgunluğunu birtürlü üzerimden atamadım. Eve döndüm yattım yattım uyuyamadım. Uyuyamadıkça da sinir oldum. Olsun... Birsürüiş beni bekliyor. Bugün dinlenmece hafta sonu kendimi tamamen evime adamaca...

Kafamda bin tane proje var. Önce aylardır ilgilenmediğim evimle ilgileneceğim, sonra aylardır dokunmadığım tuvallerime dokunacağım. Epeydir takı yapmadım canım bir istiyor ki sormayın... Hem atölyede de çok iş var. Çok yaratıcı olmam gereken bir dönem. Bunun için önce huzurlu olmalıyım. Tatil çok güzeldi, çok güzel dinlendirdi. Artık yeniden yorulmanın zamanıdır :)

Sevgili Lolipu'nun blogunda birbirinden güzel bileklikleri gördükçe iştahım açılıyor, yaptıklarım yetmedi, daha da yapasım var :) Yukarıdaki de Jeremiah Junction tasarımı son çarpı işim, işlemeye başladım ama kimbilir ne zaman biter tabi... Bu arada diğer işlediklerimin de bir hale sokulması lazım, evim işlenmiş ama öylece terkedilmiş çarpı işleri ile doldu. 

Bu arada tam 1 yıldır duvarlara asılmayı bekleyen onca yaptığım iş, çerçevelenmeyi bekleyen resim var. Elbet onlara da birgün dokunacağım, kendime inanıyorum :D

Ama bugün bana müsade... TV karşısındaki koltuğa bayılmaya gidiyorum.

3 yorum:

Unknown dedi ki...

Hoşgeldiniz,tatil arkası yorgunluğu zor oluyor,umarım geçmiştir.Paylaşacağınız güzellikleri merakla bekliyorum.Sevgilerimle..

Zeynep'in Evi dedi ki...

İşlerde kolaylıklar dilerim:)

Heyyfi dedi ki...

Sen şimdi güzel bir dinlen.
Taze bir çay demle.
Al eline bardağını, güzelde ilk yudumunu al.
Bu kadaaar.
Artık dinlendin demektir.
Şimdi artık herşey çok kolay:)
Çalışma vaktiiii.
Tamam tamam sustum ama sen yine de dene dediklerimi. Çokkkk iyi geliyor:)
Sevgilerimle.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...