16 Aralık 2011 Cuma

Vintage tarzda ahşap tepsi / Tray



Geçen hafta atölyeye gidememiştim ya... çok özlemişim :) Bu tepsiye 2 hafta önce atölyede başlamıştım. Krem rengi boyayıp dekupaj resmi yapıştırdım. Baktım gözüme birşeyler eksik geldi. Bir kaç çiçeği de kolaj yaptım. Üstüne de yağlıboya eskitme ve son :)

http://www.pasaj.com/ahsap-eskitme-tepsi/231821

http://www.emeksensin.com/eser/tarcinmoscow/ahsap-eskitme-tepsi_30657

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Yine tarzını yansıtmışsın ellerine sağlık:))

bahar006 dedi ki...

Bayıldım, tarçın yağlıboya eskitmeyi anlatır mısın müsait olduğunda, objeyi çok değiştiriyo, ben de denemek istiyorum, zahmet olmazsa, anlatırsan çok mutlu olurum. Bayıldım bu tepsiye de, modeli de çok hoşmuş gerçekten, ellerine sağlık:)

tarchinbyseden dedi ki...

Teşekkürler arkadaşlar :)

Baharcım kolay aslında. Boyaman, yapıştırman falan bittikten sonra yağlıboya eskitme yapacağın bölgeye ve dekupaj yaptığın yerlere en az 2 kat royal coat tutkal sürüyorsun. Ben burda heryerine sürdüm çünkü her tarafına yağlıboya yaptım. Sonra kıl fırça ile kahverengi yağlıboyayı alıp fazlasını bir kağıt üzerine sürüp koyu renk olmasını istediğin yerlere fazla, diğer yerlere daha az sürüyorsun. Kurumasına izin vermeden (zaten yağlıboya hemen kurumaz) siliyorsun. Silerken yine koyu renk kalmasını istediğin yerleri daha azsiliyorsun. Ardından sprey vernikle ya da sentetik vernikle vernikliyorsun. Verniğin mat olursa daha iyi olur, ne de olsa eskitme tekniğinde çok parlak tezat olacaktır.

bahar006 dedi ki...

Ya canım benim çok teşekkür ederim, ay nihayet Allahım, sana yıldızlı kocaman teşekkür:)) Çok mutlu oldum:))

Dolunay -Alanayarts dedi ki...

enfes olmuş..

H.Özlem dedi ki...

Harika tüm yaptıkların,emeğine ellerine sağlık.tebrik ediyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...