25 Mart 2014 Salı

Bir YGS bir doğum günü bir tığ işi bir resim...



İşte geçtiğimiz haftanın özeti...

Kızım pazar günü YGS sınavına girdi... Zor senemizin ilk zorluğunu atlattık nihayet. Bunun üzerine fazla bir şey yazmak istemiyorum. Ülkemiz gençliğinin kapanmaz yarası maalesef. Hayatlarını bir kaç saate sığdırabilecekler sanki... İyi geçmiş... Çok çalışıyor kızım. Tek düşüncem emeklerinin boşa çıkmaması.

Tabi hafta sonu bu heyecanlı telaşımız vardı ve pazartesi günü de oğlumun doğum günüydü. Uzun, sağlıklı, mutlu, başarılı ve huzurlu bir hayatı olsun canavarusarpusumun... 13'ü bitirdik sonunda.

Gelelim fotoğraftakilere...




Tığ işi yastığın modeli Afrika çiçeği imiş. Yani ben pek tığ işi bilmem ama son zamanlarda pinterestte o kadar güzel tığ işleri dolaşıyor ki... Dayanamadım denemek istedim. Fena olmamış değil mi :) Bir de DMC'nin Natura ipliklerinin renkleri beni baştan çıkardı ne yalan söyleyeyim :D



Örme işim bittikten sonra da sağ olsun Sevil (http://mycolurfullife.blogspot.com.tr/) yastığını da dkti bana bugün. Çoook ama çok yakıştı koltuğuma ;)



Eh birkaç tığ işi daha yaparım daha hızımı alamadım :D



Bu arada atölyede ressam Füsun Ürkün ile bir akşam kendimizi şımartıyoruz. Sevgili Füsun cömertçe bildiklerini bizimle paylaşıyor. Çoooook teşekkür ederim beni yeniden resme döndürdüğü için. Resim dersi için Ece Aymer Craft House'u arayabilir ya da mail atabilirsiniz. (eceaymer.com)...

5 yorum:

Esen Can dedi ki...

Kızınız ve sınava giren tüm öğrenciler emeklerinin karşılığını alırlar umarım ve bence de bütün bir öğretim hayatının sağlaması iki saatlik sınavla olamaz, olmamalı...
Oğlunuza da mutlu, upuzun bir ömür diliyorum ;)
Yastık harika olmuş, çok profesyonelce üstelik :) Çok beğendim, güle güle kullanın... İpliklerin renkleri de çok güzel, duymamıştım bu ipliği, iyi oldu öğrendiğim :)
En güzeli resim, çok güzel, çok sevdim, huzur verdi bakmak...
Ellerinize sağlık, sevgiler

Unknown dedi ki...

sedencim,,,once kizinin emekleri insallah guzelliklerle geri donsun,,
bizim evimizde bu yorucu surec 4 kez yasandi:)))))
birde anadolu liselerini,,kolejleri soylersem 4carpi,,,yuksek okullar
hem cok guzel gunlerdi
hemde bu surec cok yipraticiydi..
tig isi kirlentin nefis olmus..
tablo bir harika,,
sevgilerimi biraktim ,islerimin basina donuyorum..

Hümeyra'nın denizi dedi ki...

Kızınız inşallah istediği yeri kazanır.oğlunuza da nice sağlıklı yaşlar diliyorum.Afrika çiçeği yastığa bayıldım.güzel günlerde kullanın.

Unknown dedi ki...

kızınızla birlikte sınava giren tüm yavruların emekleri kazanca dönüşsün inşallah. tığ işi harika olmuş, renklerine bayıldım. resim inanılmaz bir dinginlik hissettirdi bana. sanki orada olmak istedim,suyun sesini dinlemek...ellerinize sağlık.

Unknown dedi ki...

İnşallah kızınız emeklerinin karşılığını alır, oğlunuza da sağlıklı, mutlu nice yaşlar diliyorum. Elinizden çıkan herşey nefis oluyor. Tığ işi de resim de harika görünüyor. Sevgiler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...