11 Ekim 2013 Cuma

Çiftlik set...

farm set

Fotoğraflar pek iyi olmamış bu defa kusura bakmayın :) Sır vernikli olunca ışık çok parlıyor tabi. Çiftlik setim bitti. Şeker-çay ve kahve için olmak üzere üç adet kavanoz (inek-koyun-tavuk üçlemesi ;), bir adet arı vız vız vız bal kavanozu ve bir ader tereyağlık... Hepsi sır vernikli.

farm set

Hala evde bir sürü kavanoz var boyanacak ama biraz mola ;)

farm set

8 yorum:

ebru altin dedi ki...

Ama ama ama bunlarrr çok güzelll olmuşlar ya, bayıldım. Ben de yapmak istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmediğim için şimdilik imrenerek bakmakla yetiniyorum :) Umarım bir gün ben de böyle şaheserler yapabilirim. Kucak dolusu sevgiler :)

Ülkü Yaslama dedi ki...

Kadınlar genellikle günlerde gezip eğlenmekte olduğundan bizim gibi elleri boş duramayanlara bir tuhaf bakıyorlar.Ben canı gönülden kutluyorum sizi. Bütün gün çalışıp evde de boş durmamak, üretmek ve paylaşmak. Tebrikler, teşekkürler.

Adsız dedi ki...

çok güzeller...birşey sormak istiyorum.. kapaklı kavanozzların kapak takılan yerleri boyanmıyor galiba. bir de sır verniği kapak blümünden altına doğrumu sürdünüz. yoada kapağının kapanması engellememek için sır verniği nasıl sürdünüz diye sorayım ...ve son soru , kullandığını boayanın adı ve numarası lütfen.. ellerinize sağlık takrar. hepsini güle güle kullanın.. cevaplarınız için şimdiden teşekür ederim..

tarchinbyseden dedi ki...

Kavanizlarin ici haric her yerini boyuyorum ve vernikliyorum :) yoksa yarim kalmis gibi geliyor. ama kapanmasinda sorun cikacaksa boyanmayabilir. O biraz kavanozun modeline bagli

tarchinbyseden dedi ki...

Bu arada boya folkart marka enamel ve yellow ochre 4015 numara

Unknown dedi ki...

harika...ne güzel birde bilgilendiriyorsunuz,selamlar...

Unknown dedi ki...

bayıldım. tamda cam kavanozlarımı boyamaya niyetliyken sizi keşfettim. şu inekli ve arılı dekupaj resimlerini paylaşırsanız çoooooook sevinirim. sevgiler. takipteyim.

Noblesse dedi ki...

bu harikulade çalışmayı kaçırmışım, muhteşem olmuş!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...