3 Eylül 2012 Pazartesi

Kedilere bir süre ara...



Yukarıdaki gördüğünüz son çarpı işim. Dün gece 3 sularında bitti :) Ama bu modele biraz ara veriyorum artık biraz baydı. Bununla birlikte beşinci oldu eh insaf yani :)))) Birazdan koca bir dolap dolusu çarpı işi dergimin arasında kaybolmayı planlıyorum :)




Bu arada dün bütün gün evdeki atölyemi düzenledim. Gerçekten zor bir işti :/ Zira yıllar ve yıllardır biriktirdiğim ne çok şey olduğuna birkez daha hayret ettim. Taaaaaa fakülte yıllarında stoklamaya başlamışım ben birşeyleri ve öğretmenlik yaptığım dönemlerde de devam etmişim, yetmemiş 12 yıl boyuncaMoskova'da da bırakmamışım bu huyumu ve son iki senedir Ankara'da biriktirdiklerimi saymıyorum bile.... Ama ne yapayım, aradığımda aradığım şey hemen elimin altında olmalı ve anında uygulamalıyım benim de böyle bir huyum var.



Bugün işyerinde de atölye düzenledik :))) bu hafta kaderim bu benim.Hala bitmedi, yarın devam... Ne kadar çok mdf, galvaniz ve diğer malzeme var. Fakat yeni mdf modelleri süper... Öğrenciler bayılacak bence :) Onca mdf ve galvanizi koca yere sığdıramadık iyi mi..!

Bu bilekliği de dün akşam yaptım. Ne zamandır orda burda en çok da pinterestte görüp görüp yapmak istiyordum. Çok basitmiş. Birkaç renk uygun kalınlıkta deri ip alayım size fotoğraflarla anlatarak birkaç tane daha yaparım :)



Neyse... bana müsade. Bu sıralar çarpı işi iştahım pek kabarık hazır bu iştah varken hemen gidip model beğeneyim ;)

3 yorum:

Noblesse dedi ki...

çarpı işine ara verdiğine üzüldüm:(((
bu stoklama hyu hepimizde, tüm hobicilerde var sanırım:))))

Muhterem dedi ki...

bende yeni bıraktım iğneyi , uzun zamandır elime almamıştım ( alamamıştım ) Zihnimin dinlendiğini hissetttim ...
çok cicibici olmuşlar gözlerinize sağlık ...
gece 3 sularına kadar işlemek isterim ama yarın hastanede işler beni bekler size iyi geceler :)))

Nilgün Komar dedi ki...

bende severim sayısı olmayan dergileri.. bak bak insanın içi açılır daha yapmadan dikmeden işlemeden.. hatta bakarken doyduğum çok iş olmuştur :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...