19 Eylül 2011 Pazartesi

Tatlı alır mıydınız?

Çoook eskiden fimo hamurlar yeni çıktığında epey bir süre onlarla oyalanmıştım. Moskova'daydım o zamanlar. Pekçok sanat malzemesinde olduğu gibi fimo hamurları da çok ucuza alıyordum. O dönem takılar yaptım, kaseler kapladım.Sonra birden bire sıkıldım ve fimo hamuru unuttum :)

Geçen sene bu mini minnacık donatları, pastaları, cupcake'leri gördükçe yeniden hamuru elime almayı planlıyordum ama bir türlü olmamıştı. Bugün ha gayret deyip son Moskova gezimde aldığım sınırlı sayıdaki hamuru da önüme dizip işte bunları yaptım. Her biri yaklaşık 10 kuruş büyüklüğünde... Çok zevkliydi :D Yarın acilen yeni hamurlar alınacak... :)

Şimdilik bunları da hediye edeceğim. Bir kısmı kızımın arkadaşlarına gidecek. Bir kısmı da iki sevdiğim arkadaşımın bıcırık kızlarına :)


2 yorum:

LeylaK dedi ki...

ayyy bunlar ne güzel ne cici. senin yaptığın herşey çok sevimli . Bu fimo hamuru merak ettim. nasıl bişey nerden bulunur? Kahve Dükkanı'ndan sevgiler....

tarchinbyseden dedi ki...

Leyla'cım ben bu hamurları Moskova'dan almıştım ama Türkiye'de hobi marketlerin hepsinde var. Yapılış şekillerini de youtube'dan polymer clay diye aratırsan birsürü video var çok güzel anlatıyorlar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...