21 Ocak 2011 Cuma

Ödüllendim :)

Sevgili blog arkadaşım deniza beni ödüle layık görmüş, çok teşekkür ediyorum çocuklar gibi sevinçliyim :) Daha önce de kendisinin blogunu burada tanıtmıştım ama ne kadar tanıtsam azdır doğrusu :) hele benim gibi hala oyuncak düşkünüyseniz. Ama deniza sadece oyuncak yapmıyor. Resim yapıyor, örüyor, boyuyor... Yani on parmağında onbir marifet var.

Ödül aldım ya yapmam gerekenler var :) Önce kendim hakkında 7 madde yazacağım ve ben de beğendiğim 10 bloga ödül vereceğim. Bu ödülleri vermek benim için hiç de zor olmayacak. Çok güzel bloglar var ve hepsini keyifle okuyorum.

İlk defa böyle birşey yapacağım yanlış yaparsam artık kusuruma bakmayın ;)

Siz de ödülünüzü aldıktan sonra ödülü aldığınız blogu, blogunuzda paylaşıp, kendiniz hakkında 7 madde yazıp, ödüllerinizi 10 bloga verebilirseniz sevinirim.

Önce ben :)

1. tarcinmoscow, moderatörlük de yaptığım bir forumda takma adımdı. O forumda bu adı aldığım günden beri de heryerde kullanıyorum. Blogumun adı da buradan geliyor.

2. Artık blogumda göre göre anlamışsınızdır, belki de bıkmışsınızdır :) Soğan kubbeli bir şehre aşığım... MOSKOVA :)

3. Serushka ve Canavarusarpus lakablarını taktığım bir kızım bir de oğlum var. Ben bunca işle ilgilenirken bana karşı sabırlı davranan dünya tatlısı iki kedi beim için. O yüzden onları da blogumda sık sık görürsünüz. Anne olmak dünyadaki en güzel duygu. Bu yüzden bununla gurur duyuyorum hem de 2 defa :)

4. Kedi demişken hayvanları çok severim ama kedilerin ve kutup ayılarının yeri her zaman farklıdır :)

5. Öğrenmeyi çok severim, ne olursa. Hatta hayat boyunca öğrenmeye aç bir kadın olarak yaşayacağım. Yeni şeyler denemeyi ve onları uygulamayı kendime yaşam stili olarak seçtim sanırım hayatımın bir köşesinde...

6. Şu ana kadar öğretmenlik, genel yayın yönetmenliği, yardımcı editörlük, Moskova Türk Kadınlar Organizasyonu başkanlığı yapmış olsam da en büyük tutkum resimdir.

7. Hayır demeyi yeni yeniöğrenmeye başlıyorum, hala çok başarılı olduğum söylenemez. Ama sanırım insanları mutlu etmek bana farklı bir haz veriyor. Hayır demeyi hayatım boyunca tam anlamıyla öğrenemeyeceğim :)

8. Biliyorum bu madde fazladan olacak ama hep iyiyönlerim olmasın dedim kendini beğenmiş gibi :) sabahları çok aksi ve asabi oluyorum.

Sıra geldi ödüllerimi dağıtmaya :) İşte... geliyor ;) Sanmayın ki bu blogların dışındakileri beğenmiyorum... hepsi ayrı ayrı haz veriyor sadece seçmek durumundaydım :)

1. http://nonim.blogspot.com/
2. http://merail.blogspot.com/
3. http://haydins.blogspot.com/
4. http://kurabiyekokusu.blogspot.com/
5. http://rengimdesign.blogspot.com/
6. http://chicolatta.blogspot.com/
7. http://sibelinhobidunyasi.blogspot.com/
8. http://sesiber.blogspot.com/
9. http://leyya-craftmania.blogspot.com/
10. http://denizaa17.blogspot.com/

ve... işte ödülünüz:


7 yorum:

Noni dedi ki...

Canım benimmmmm beni de güzel blog ödülüne layık gördüğün için çok teşekkür ederim, çok incesin ;) kocamaaaan öpüyorum seni tatlısı haftaya gelince de yanaklarından ayrıca öpücem bilesin ;)

Noni dedi ki...

Ahhh bu arada söylemeyi atladım sanırım ben geçen sene mim'leri kaldırdım tatlısı, çok sık mim'lenince ve sorulara cevap vermekten artık yorulunca böyle bir karar aldım, ama yine de bu güzel ödüle beni de layık gördüğün için tekrar kocaman teşekkürlerimi yolluyorum canım benim ;)

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Teşekkürler canım:)

sesiber dedi ki...

Teşekkür ederim Sedencim:)

tarchinbyseden dedi ki...

Nonim ben 1 defa mimlendim ama yok hoşuma gitmedi o olay. O nedenle ben de onlara cevap vermiyorum, haklısın.

Pericim ve Sesiber öpüldünüz :)

DenizasToysJoys dedi ki...

Sedencim çok teşekkür ederim! Hem güzel sözlerin için hem senin arkadaşlığın için. Seninle burada tanıştığımız için o kadar mutluyum ki... anlatamam...
Ayrıca sürprizin de çok güzel! Seni kocaman*kocaman öpmek istiyorum canım!
Sevgiler!!!

tarchinbyseden dedi ki...

Ne güzel düşüncelerimiz karşılıklı canım :) çok öpüyorum. Sevgiler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...