21 Ocak 2011 Cuma

Bu mekana gidilir :) Mutlu Fırın...

Haydins uzun zamandır blog arkadaşım. Çektiği fotoğraflarla, yaptıklarıyla, yazılarıyla hep zevkle okuduğum bir blogu var. Aynı zamanda her ne kadar Moskova'da görüşememiş olsak da bir dönem aynı kubbeli şehri paylaşmışlığımız da var.

Haydins'in artık sadece blogu yok :) Çok ama çok güzel bir mekanı var, görmek için sabırsızlanıyorum. Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla pek bir romantik, hoş bir yere benziyor ki bundan hiç şüphem yok, öyledir.

Haydins kendinde mevcut olan hatta bence doğuştan gelen estetik duygusunu konuşturmuş bence :) Eminim mekan kadar mekandakiler de muhteşemdir. En kısa zamanda gitmeyi umuyorum ama, hali hazırda İstanbul'daki arkadaşlara diyorum ki... Hala ne duruyorsunuz :)

Sevgiler canım, hayırlı olsun. Kazançlı olsun ama daha da önemlisi adı gibi size mutluluk getirsin...

http://www.mutlufirin.com/

4 yorum:

Zeynep'in Evi dedi ki...

mutlu fırının fotoğraflarından sonra hep oraya gitmek vardı aklımda hala var ama bana öyle uzak ki..bir şehir değiştirmiş gibi olucam aynı şehrin içinde:(

tarchinbyseden dedi ki...

Anlıyorum Zeynep. Ama sen İstanbul'da yaşadığın için öyle :) oysa ben İstanbul'a gezmeye geliyorum ya o yüzden rahat rahat geziyorum. Başka hiçbir iş ve sorumluluk olmadan ;) iyioluyor arada denemelisin :)

Haydins dedi ki...

Çok teşekkür ederim güzel yazı için , yoğunluktan ancak görebildim.İstanbul'a yolun düşerse mutlaka beklerim kubbeli şehirde tanışamadık 7tepeli şehirde tanışalım :)

tarchinbyseden dedi ki...

Çok isterim canım. İstanbul'a illahaki yolumu düşürürüm ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...